Doğrulama

Yeni üyeler için bir kapı, tek tıkla, matematik sorusuyla ya da Discord girişiyle.

Panelde şurada: Moderasyon, Doğrulama

Yeni üyeler başta yalnızca tek bir kanal görür. Ancak orada doğrulandıklarında, onlara sunucunun geri kalanını açan rolü alırlar. Bu, botları ve tek kullanımlık hesapları dışarıda tutar.

Kurulum

  1. Rol yapısını hazırla

    @everyone rolünden doğrulama kanalı dışındaki tüm kanalları görme iznini kaldır. Geri kalan her şeyi görebilen bir rol oluştur.

  2. Modülü etkinleştir ve kanalı seç

    Doğrulama panelinin duracağı kanal.

  3. Doğrulanmış rolleri ayarla

    Birinin başarılı doğrulamadan sonra aldığı roller.

  4. İsteğe bağlı: Kaldırılacak roller

    Doğrulanmamış (Unverified) bir rolle çalışıyorsan onu buraya ekle. Doğrulama sırasında geri alınır.

  5. Yöntemi seç ve kaydet

    Panel otomatik olarak seçilen kanala gönderilir.

Yöntemler

Tek bir tıklama yeterlidir. En basit seçenek, yalnızca mesaj gönderen botları dışarıda tutar.

Ayarlar

Ayar Anlamı
Kanal Panelin bulunduğu yer
Doğrulanmış Roller Başarı durumunda verilir
Kaldırılacak Roller Başarı durumunda geri alınır, örneğin doğrulanmamış rolü
Doğrulanmış Sayısını Göster Doğrulanmış kullanıcıların toplam sayısını gösteren, tıklanamayan ikinci bir düğme. Harici bağlantıda etkisizdir
Embed Başlığı, Açıklama, Renk Panelin standart görünümü
Karşılama Mesajı Başarılı doğrulamadan sonraki özel yanıt
Zaten Doğrulanmış Mesajı Biri yeniden tıkladığında verilen özel yanıt

Embed Önizlemesi ile kaydetmeden önce sonucu görürsün.

Özel tasarım

Doğrulama paneli tasarımı altında yerleşik embed'i Mesaj Oluşturucu içindeki kendi tasarımınla tamamen değiştirirsin. Doğrulama düğmelerini bot her zaman ekler, yani onları yanlışlıkla kaldıramazsın.

Sunucu Kara Listesi

Kenar çubuğundaki Sunucu Kara Listesi alt öğesi, belirli başka bir sunucunun üyesi olan kişileri reddeder. Bilinen baskın (raid) sunucuları ve yan hesap çiftlikleri için düşünülmüştür.

Sunucu Kara ListesiBiri belirli başka bir sunucunun üyesiyse doğrulamayı reddet.

Premium

Premium ile yeniden kontrol çok daha sık çalışır: 48 saat yerine 6 saatte bir. Bu, mevcut doğrulamaların kara listeye karşı tekrar tekrar kontrol edilmesini kapsar.

Gerekli izinler

Rolleri Yönet, doğrulama kanalında Mesaj Gönder ve Bağlantı Yerleştir.

Sık karşılaşılan sorunlar